Betaalbare en duurzame dakmaterialen voor iedereen

Online specialist in voordelige dakmaterialen

Winkelwagen

ALLES VOOR UW DAK!
<span style="color:#FF5400">Bezorging </span> v.a. € 17,50 (NL en BE)
Bezorging v.a. € 17,50 (NL en BE)
Lees verder
Binnen <span style="color:#FF5400">1-3 werkdagen</span>  in huis
Binnen 1-3 werkdagen in huis
Lees verder
Klanten geven Roofdirect een <span style="color:#FF5400">9,2/10</span>
Klanten geven Roofdirect een 9,2/10
Lees verder
Betalingsmogelijkheden

ISO DIRECT

betaalbare en duurzame isolatie voor iedereen

Betalingsmogelijkheden

Bij Roofdirect kunt u op verschillende manieren snel, gemakkelijk en veilig betalen.

Bestelling via onze webshop

Heeft u alle producten gevonden die u nodig heeft? Mooi. Dan gaan we graag zo snel mogelijk voor u aan de slag. Om uw bestelling af te ronden kunt u kiezen uit de onderstaande betaalmogelijkheden.

Zodra u begint met afrekenen komt u terecht in een beveiligde internetomgeving. Zo krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken. Uw transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. U herkent een veilige SSL-verbinding aan het groene slotje in uw browser.

iDEAL

iDEAL is een eenvoudig betaalmiddel. Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in een vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

  • Bij het afrekenen van de bestelling kiest u voor de optie iDEAL, waarna u uw bank kunt selecteren. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht klaar staat. U kunt de betaling op dezelfde manier autoriseren zoals u bankoverschrijvingen doet.
  • Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Roofdirect wordt meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald. De bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt.

Woont u in België? Dan kunt u ook gebruikmaken van de volgende betaalmethodes:

Bancontact

Met Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Gebruik maken van Mister Cash is mogelijk zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Betalen met Mister Cash is heel eenvoudig en verloopt snel. Aan deze betaalmethode zijn verder geen kosten verbonden. Mister Cash is voor Belgische klanten de meest gebruikte online betaalmogelijkheid en wordt niet in Nederland verstrekt door banken.

Bankoverschrijving

Vooraf per bankoverschrijving na het ontvangen van de factuur.

  • Indien er een (maatwerk)offerte is aangevraagd, is het ook mogelijk om per bankoverschrijving te betalen. Op het moment dat het geld is overgemaakt, zal Roofdirect de opdracht dezelfde dag nog in behandeling nemen.

Profiteer van de voordelen

Top 3 dak materialen

Kenniscentrum

Voorraadstatus
Categorie
Prijs (per/m²)
043
Dikte
RD-waarde
Lengte
Reviewscore