Betaalbare en duurzame dakmaterialen voor iedereen

Online specialist in voordelige dakmaterialen

Winkelwagen

ALLES VOOR UW DAK!
<span style="color:#FF5400">Bezorging </span> v.a. € 17,50 (NL en BE)
Bezorging v.a. € 17,50 (NL en BE)
Lees verder
Binnen <span style="color:#FF5400">1-3 werkdagen</span>  in huis
Binnen 1-3 werkdagen in huis
Lees verder
Klanten geven Roofdirect een <span style="color:#FF5400">9,2/10</span>
Klanten geven Roofdirect een 9,2/10
Lees verder
Bitumen bevestiging

Bitumen bevestiging

Bevestiging voor uw bitumen nodig? Roofdirect biedt u verschillende hoogwaardige kwaliteit primers voor uw onderlaag. Voor het afdichten van naden en het repareren van uw dakbedekking biedt Roofdirect speciale bitumenkit aan.

Direct naar:

Wat voor bitumen bevestiging heb ik nodig?

Bitumen dakbedekking is een twee-laags systeem met een bitumen top- en onderlaag. De onderlaag dient bevestigd te worden door middel van schroeven met drukverdeelplaat

Nadat de onderlaag is bevestigd, kunt u de onderlaag primen met speciale bitumen primers. Dit zorgt ervoor dat de onderlaag schoon is en dat de toplaag beter kan hechten voor een waterdichte verbinding. 

Onze bitumen kit is er speciaal voor de kleine reparaties en voor het verbinden van twee rollen bitumen onderlaag, de bitumen kit zorgt namelijk voor waterdichte verbindingen.

Met bitumenkit maakt u de randen van uw dak af. Veel kleine randjes blijven over bij de installatie van uw bitumen. Met bitumenkit lost u dit op een mooie manier op. Ook is bitumenkit uitermate geschikt voor het repareren van uw dak wanneer dat nodig is. 

Boodschappenlijst voor uw bitumen bevestiging:

Hemelwaterafvoer of ontluchting plaatsen

Voor het plaatsen van een hemelwaterafvoer of ontluchting is het belangrijk dat u deze waterdicht plaatst. Een hemelwaterafvoer plaatst u voordat u de bitumen toplaag legt, een ontluchting plaatst u nadat de bitumen toplaag is gelegd. Voor het vastzetten van de hemelwaterafvoer of ontluchting brengt u eerst een primer aan en vervolgens kunt u de hemelwaterafvoer of ontluchting met onze bitumen kit vastzetten.

Primer gebruiken

Indien u een bitumen primer gebruikt, is het altijd belangrijk dat u na het plaatsen van de primer, de primer 30 minuten laat rusten totdat het vinger droog is. Pas dan kunt u verder met de volgende stap.

Waarom bitumen?

Voorraadstatus
Categorie
Prijs (per/m²)
043
Dikte
RD-waarde
Lengte
Reviewscore