Betaalbare en duurzame dakmaterialen voor iedereen

Online specialist in voordelige dakmaterialen

Winkelwagen

ALLES VOOR UW DAK!
<span style="color:#FF5400">Bezorging </span> v.a. € 17,50 (NL en BE)
Bezorging v.a. € 17,50 (NL en BE)
Lees verder
Binnen <span style="color:#FF5400">1-3 werkdagen</span>  in huis
Binnen 1-3 werkdagen in huis
Lees verder
Klanten geven Roofdirect een <span style="color:#FF5400">9,2/10</span>
Klanten geven Roofdirect een 9,2/10
Lees verder
Diversen

Diversen

Voor verschillende dakbedekking klussen biedt Roofdirect een breed assortiment aan diverse producten. Deze producten kunnen namelijk voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van duivenpinnen op zowel uw EPDM als bitumen dakbedekking of het plaatsen van een kabeldoorvoer. Wat dacht u van uw dak bedekken met zogeheten tegeldragers? Roofdirect heeft het allemaal!

Wilt u meer te weten komen over de toepassingen van de verschillende productcategorieën? Lees dan snel verder.

Duivenpinnen

Duivenpinnen worden gebruikt om overlast van duiven en andere vogels te voorkomen. Het is een zeer effectieve manier om duiven en vogels te weren op plekken waar zij niet gewenst zijn. Vogels en duiven nesten zich graag in uw dakgoot of op uw dakrand. Bij Roofdirect vindt u premium kwaliteit duivenpinnen tegen scherpe prijzen, ideaal voor al uw daken. Duivenpinnen zijn namelijk zeer divers toepasbaar en zijn op elke ondergrond te verlijmen.

Kabeldoorvoer

Tegenwoordig worden daken niet alleen maar gebruikt om u te beschermen tegen zon of regen, maar ook voor vele andere toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen, het plaatsen van airco’s of het maken van een groendak. Voor deze verschillende toepassingen is het van belang dat kabels op een veilige manier naar het dak getrokken kunnen worden. Dankzij onze speciale kabeldoorvoer kunt u gemakkelijk kabels op een veilige manier naar uw dak krijgen.

Tegeldragers

Heeft u wel eens gedacht aan het maken van een dakterras of het renoveren van uw balkon? Vaak maakt u dan gebruik van het plaatsen van tegels op uw dak. Om uw dakbeschot te beschermen, maakt u gebruik van tegeldragers. Deze kunnen gemakkelijk geplaatst worden zonder te verlijmen en zorgen ervoor dat uw dakbeschot niet beschadigd wanneer u uw dak bedekt met tegels. Bovendien brengen tegeldragers ook een aantal voordelen met zich mee: het heeft een geluiddempende werking, het bevordert een gelijkmatige hemelwaterafvoer en het beschermt de onderliggende dakbedekking tegen weersinvloeden.

Montageankers

Voor het plaatsen van zonnepanelen, ventilatie units en zonnecollectoren maakt u gebruik van montageankers. Deze montageankers worden namelijk mechanisch bevestigd aan uw dakbedekking zodat er geen ballast meer nodig is. De zonnepanelen, ventilatie units en zonnecollectoren worden rechtstreeks geplaatst op de montageankers.

Voorraadstatus
Categorie
Prijs (per/m²)
043
Dikte
RD-waarde
Lengte
Reviewscore