Betaalbare en duurzame dakmaterialen voor iedereen

Online specialist in voordelige dakmaterialen

Winkelwagen

ALLES VOOR UW DAK!
<span style="color:#FF5400">Bezorging </span> v.a. € 17,50 (NL en BE)
Bezorging v.a. € 17,50 (NL en BE)
Lees verder
Binnen <span style="color:#FF5400">1-3 werkdagen</span>  in huis
Binnen 1-3 werkdagen in huis
Lees verder
Klanten geven Roofdirect een <span style="color:#FF5400">9,2/10</span>
Klanten geven Roofdirect een 9,2/10
Lees verder
EPDM Bevestigingsmaterialen

EPDM Bevestigingsmaterialen

Bevestigingsmaterialen voor uw EPDM dak nodig? Roofdirect biedt u een groot assortiment EPDM bevestigingsmaterialen aan van lijmen, kitten, tapes, primers en schroeven. Hierdoor bent u verzekerd dat u bij Roofdirect vindt wat u aan bevestigingsmateriaal zoekt.

Direct naar:

Link naar de EPDM lijmen pagina

EPDM lijmen

Voor het verlijmen van EPDM folie en stroken

Link naar de EPDM kit pagina

EPDM kit

Voor waterdichte verbindingen en het kitten van randen van hemelwaterafvoer en ontluchtingen

Link naar de EPDM tape pagina

EPDM tape

Voor het verbinden van 2 stukken EPDM folie

Link naar de EPDM primer pagina

EPDM primers

Het primen van de ondergrond voor het plaatsen van ontluchtingen en hemelwaterafvoer (te gebruiken voor het verlijmen van uw EPDM dak)

Link naar de EPDM schroeven pagina

EPDM schroeven

Verschillende schroeven geschikt voor het plaatsen van isolatieplaten, kimfixatie en andere werkzaamheden op uw dak.

Wat zijn de verschillen in EPDM bevestigingsmaterialen?

EPDM lijm is het meest voorkomende bevestigingsmateriaal voor EPDM. Voor het verlijmen van EPDM dakbedekking dient u speciale lijm te gebruiken. Met deze speciale EPDM lijm kunt u de EPDM folies en stroken direct op de ondergrond verlijmen. U plaatst de lijm op zowel de ondergrond als de onderkant van de EPDM folie. Zodra de lijm handdroog is op beide vlakken kan de EPDM verwerkt worden.

EPDM kit wordt gebruikt voor verbindingen op uw dak die waterdicht moeten zijn. Denk aan bijvoorbeeld naadverbindingen, het opvullen van randen, verbindingen in de dakgoot en het plaatsen van ontluchtingen en hemelwaterafvoeren. De EPDM kit gebruikt u in combinatie met onze EPDM primer. Voordat u EPDM kit aanbrengt dient de EPDM ondergrond eerst geprimed te worden. 

EPDM tape wordt gebruikt voor verschillende doeleinden. Meestal wordt het gebruikt om een naadverbinding waterdicht te maken (een verbinding tussen 2 EPDM rollen). Zelfklevende tapes gebruikt u voor de ontluchting en hemelwaterafvoer. 

Een primer gebruikt u voor het verwerken van zelfklevende EPDM producten. U gebruikt de EPDM primer voor ontluchtingen en zelfklevende hemelwaterafvoeren. Ook gebruikt u EPDM primer voor naadverbinding van maximaal 3 meter. 

Ten slotte zijn onze schroeven geschikt voor verschillende klussen op uw dak. Roofdirect biedt schroeven voor isolatieplaten, kimfixatie en montage ankers aan. 

Kan ik mijn eigen lijm gebruiken?

Voor het verlijmen van EPDM gebruikt u speciale EPDM lijm. Bij Roofdirect bent u ervan verzekerd dat u de juiste lijm krijgt speciaal voor uw EPDM dakbedekking. Wij adviseren u dan ook om uw lijm, afhankelijk van de hoeveelheid die u nodig heeft, bij Roofdirect te bestellen. Roofdirect biedt u enkel premium kwaliteit EPDM lijm geschikt voor EPDM dakbedekking.
Het kan zijn dat u toevallig nog wat lijm thuis heeft liggen of lijm heeft waarvan u niet zeker bent dat die geschikt is voor EPDM. Wij raden het dan ook af om deze lijm te gebruiken. 

Ik weet niet of ik voor mijn toepassing lijm, kit of tape nodig heb

Mocht u nog twijfels hebben over welke bevestiging u nodig heeft voor uw klus, aarzel dan niet om contact op te nemen. Onze klantenservice staat namelijk klaar om u te helpen met uw problemen en u deskundig advies te leveren.

Voorraadstatus
Categorie
Prijs (per/m²)
043
Dikte
RD-waarde
Lengte
Reviewscore