Betaalbare en duurzame dakmaterialen voor iedereen

Online specialist in voordelige dakmaterialen

Winkelwagen

ALLES VOOR UW DAK!
<span style="color:#FF5400">Bezorging </span> v.a. € 17,50 (NL en BE)
Bezorging v.a. € 17,50 (NL en BE)
Lees verder
Binnen <span style="color:#FF5400">1-3 werkdagen</span>  in huis
Binnen 1-3 werkdagen in huis
Lees verder
Klanten geven Roofdirect een <span style="color:#FF5400">9,2/10</span>
Klanten geven Roofdirect een 9,2/10
Lees verder
Over ons

ROOFDIRECT

betaalbare en duurzame dakmaterialen voor iedereen

Over ons

Onze ambitie

Betaalbare en duurzame dakmaterialen voor iedereen”. Dat is de ambitie van Roofdirect. 

Roofdirect is gestart vanuit de ambitie dat -de juiste- goede professionele dakmaterialen voor iedereen eenvoudig bereikbaar moeten zijn.

Onze visie

Helaas brengt goede dakbedekking ook een -veelal aanzienlijke- investering met een behoorlijk kostenplaatje met zich mee. Door uw klus zelf uit te voeren realiseert u een besparing op de kosten van uw dakbedekking. 

Maar hoe kiest u de juiste professionele materialen tegen de beste prijs? Hiervoor bent u bij Roofdirect aan het juiste adres. 

Waarom Roofdirect?

Roofdirect levert niet alleen een ruim assortiment professionele A-merk dakmaterialen, maar biedt ook deskundige hulp en advies.  

Als specialist in dakmaterialen weten wij dat u soms vragen heeft om uw klus tot een succes te maken of gewoon op zoek bent naar goede ideeën. Om u zo goed mogelijk op weg te helpen met uw keuze vindt u op onze website een uitgebreide kennisbank met  informatie over onze producten en met instructies voor de toepassingen. Toch nog vragen of liever persoonlijk advies? Dan helpen wij u graag met vragen over uw klus. 

Roofdirect levert aan zowel bedrijven (aannemers, dakdekkers, installatiebedrijven, ZZP’ers, handelsbedrijven) als particulieren in Nederland en België. Zo kan iedereen die zelf zijn dak goed (en duurzaam) wil maken eenvoudig zelf aan de slag. Met de juiste professionele materialen,  tegen de beste prijs,  direct van de fabrikant. 

Door onze efficiënte werkwijze bieden wij onze klanten dakmaterialen tegen steeds de best mogelijke prijs-/kwaliteitsverhouding. Gemakkelijk en snel te bestellen via onze webshop. En dit samen met onze klantvriendelijke en deskundige service.

Roofdirect biedt uitsluitend zorgvuldig geselecteerde  A-merk dakmaterialen rechtstreeks vanuit de fabrikant. Ook maatwerk. Bij Roofdirect bent u zo steeds verzekerd van professionele materialen tegen de beste prijs.  

Op onze website kunt u eenvoudig uw keuze maken en uw bestelling plaatsen. Wij bezorgen binnen 1-3 werkdagen in Nederland en België tegen vaste tarieven. Wilt u (gratis) persoonlijk advies, of heeft u vragen over klus?  Dan is onze deskundige klantenservice  u graag van dienst.

Roofdirect is een handelsnaam van Isodirect B.V.

Profiteer van de voordelen

Top 3 dak materialen

Kenniscentrum

Voorraadstatus
Categorie
Prijs (per/m²)
043
Dikte
RD-waarde
Lengte
Reviewscore